- Autor: jarunta
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 3.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuřecí stehno bez kůže | 300 | 
| Rajský protlak | 70 | 
| Cibule šalotka | 50 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 | 
Dochucovadla:
Sůl, pepř, červena paprika sladká, nebo kořeni na guláš, kmin
Energetická hodnota celkem: 2443 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 63, 
                                                        Tuky (g): 26, 
                                                        Sacharidy (g): 21,
                                                        SAFA (g): 8,
                                                        Cukry (g): 13,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 814 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






